Hvad er sex skole sex

hvad er sex skole sex

Siden har Sex & Samfund tilbudt alle landets skoler at deltage i 6. klasse) og farmakeion.eu (7. Vis Hvad underviser man i på mellemtrinnet? I 4. Gratis adgang til forløbene fås ved tilmelding til Uge Sex-kampagnen på www. farmakeion.eu, hvor der findes mere information om Uge Sex. Uge Sex er Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne, der med afsæt i film , dialog og involverende læringsaktiviteter Hvad er det bedste ved Uge Sex?. hvad er sex skole sex

Hvad er sex skole sex -

Bliv klogere på sammenhængen i Sunde Børn Bevæger Skolens faktaark. Vi inviterer lærere, forældre, sundhedsplejersker, pædagoger mfl. Her på portalen finder du forløb, som matcher dine krav til klassetrin, tidsforbrug, fag, emner samt færdigheds- og vidensområder. Som forælder spiller man en vigtig rolle i forhold til at lære sit barn om krop, følelser og grænser.

Hvad er sex skole sex -

Hjemmesiden er i øjenhøjde med de unge, og de forskellige elementer af siden tager udgangspunkt i problemstillinger, dilemmaer, følelser og tanker, som er relevante for dem. Det koster 50 kr for alle 4 aftener ialt, - betales første gang. Faktaark Sundhedskassen Sundhedskassen indeholder ny og spændende inspiration til din sundhedsundervisning. Website til mellemtrin På migogminkrop. Kontakt Sundhed, Bevægelse og læring Hvorfor giver struktureret arbejde med sundhed og bevægelse bedre læring?

Videos

Er du beskyttet? Hvad ved nutidens unge om sex og hvad mangler de at vide og diskutere!?? Underviser: Sexolog og seksualunderviser/koordinator for Sund Sex Skolen. Uge Sex er en landsdækkende undervisningskampagne, som har til formål at sikre god, tidssvarende og vedkommende seksualundervisning i skolen og at. Gratis adgang til forløbene fås ved tilmelding til Uge Sex-kampagnen på www. farmakeion.eu, hvor der findes mere information om Uge Sex.

2 Kommentare zu “Hvad er sex skole sex

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *